japans
Japans WikiWoordenboek.
Het woord Japans staat in de Woordenlijst Nederlandse Taal van de Nederlandse Taalunie. taal Japans; een taal die in Japan gesproken wordt. taal Japans; een taal die in Japan gesproken wordt. Zie Wikipedia voor meer informatie. taal Japans; een taal die in Japan gesproken wordt.
Snel Japans leren? in 5 min Tokyo.nl.
Hieronder vind je een lijst met de meest gebruikte Japanse woorden voor wanneer je bijvoorbeeld op reis gaat door Japan. Zoek je toch meer uitdaging en voorbereiding voor een reis door Japan dan kan je ook taalles nemen bijvoorbeeld bij NHA taalcursussen of een taalcursus Japans via de PC. Boek een taalcursus Japans.
Japan Wikipedia.
Door snelle industrialisatie en militair machtsvertoon in Oost-Azië groeide het Japans Keizerrijk in korte tijd uit tot een wereldmacht. Het moest zijn veroverde gebieden na de overgave in 1945 weer inleveren, maar tijdens en vooral na een korte Amerikaanse bezetting die duurde van 1945 tot 1952 herstelde de Japanse economie zich razendsnel.
Japans Wikipedia.
Er zijn enkele dialecten in het Japans die sterk verschillen van de standaardtaal die wordt gesproken in Tokio. De talen van de Riukiu-eilanden in het uiterste westen van Japan zijn wel gerelateerd aan het Japans, maar worden beschouwd als een op zichzelf staande talengroep.
Japans leren in Japan met ESL Taalreizen.
Leer Japans op een taalreis naar Japan. Zoek je naar de snelste manier om Japans te leren, dan is een fantastische manier om je taalvaardigheden een impuls te geven en jezelf onder te dompelen in de cultuur een taalcursus Japans in Japan zelf!

Kontaktieren Sie Uns